Jegerprøvedeltaker

For deg som skal i gang med jegerprøvekurset eller allerede har begynt finnes det støttemateriell tilgjengelig. Det er utviklet nettbaserte gjennomganger av alle samlingene på kurset. Disse kan du benytte som forberedelse før samling eller oppfriskning etter gjennomført samling.

Du kan ha gyldig fravær på inntil to av samlingene 5-9. Da kan du levere et skjermbilde av bestått test fra den nettbaserte samlingen til instruktøren for å få godkjent deltakelse på denne.

Vi har i tillegg lagt tilgjengelig en del aktuelle skjemaer og materiell som du vil kunne få nytte av under og umiddelbart etter jegerprøvekurset.
Disse kan lastes ned fra lenker lenger ned på siden. Klikk på den røde lenken for å forhåndsvise filen eller “last ned” for direkte nedlasting.

Se forøvrig informasjon under FAQ for mer info for deg som skal ta jegerprøven.

Noen brukere opplever problemer med å kjøre det nettbaserte kurset gjennom nettleserne Safari og Google Chrome. Mintra (leverandør av e-kurset) jobber for tiden med å løse problemet. Inntil da er en midlertidig løsning for brukere med Google Chrome funnet:
Trinn 1: Gå til “Innstillinger”
Trinn 2: Trykk “Avansert”
Trinn 3: Under “System”, deaktiver funksjonen “Bruk maskinvareakselerasjon når det er tilgjengelig”
Trinn 4: Start Google Chrome på nytt

Inntil problemet er fullstendig utbedret anbefales det å bruke en annen nettleser til det nettbaserte kurset.

Lenker

Presentasjoner

  • Trykk her for nettbasert samling

Presentasjoner

  • Trykk her for nettbasert samling

Filmer

Presentasjoner