For instruktører

Det er utarbeidet materiell for instruktørene til bruk under jegerprøvekurs.
Dette materiellet holdes oppdatert av NaCL og er tilgjengelig for bruk eller nedlasting fra nett.
Nytt materiell eller revisjoner kunngjøres direkte til instruktørene.

Her finner du materiell og annen relevant informasjon til deg som instruktør. For å få tilgang til filer og dokumenter må du logge deg inn med jegernummeret ditt fra jegeravgiftskortet som brukernavn. For førstegangs pålogging er ditt postnummer passord. Vi anbefaler deg å skifte passord! Følg instruksjonene etter innlogging for skifte av passord.

Dokumentene og filene er fordelt på de ulike samlingene og i tillegg i noen aktuelle kategorier, blant annet med rammebestemmelser for instruktørvirksomheten og aktuell informasjon rundt eksamen og forberedelse av den. Vi er takknemlig for tips om materiell som bør gjøres tilgjengelig for andre instruktører, feil i materiellet og for øvrig innspill om hva materiellet bør bygges ut med. Vennligst vis forståelse for at utvikling av materiell må finansieres av Miljødirektoratet og at produksjon kan måtte stå litt på vent for å gjøre driften effektiv. NaCL har likevel en målsetning om at du som instruktør til enhver tid skal ha oppdatert materiell tilgjengelig, og jobber for å hele tiden videreutvikle materiell som har allmenn nytte for  instruktørene landet over.

Hos oss kan du kjøpe merker med Miljødirektoratets instruktørlogo på. Disse fåes i to utgaver, en i stoff (kr. 100,-) og en påstrykbar versjon (kr. 125,-). Vi benytter Vipps som betalingsløsning. Her søker du opp NaCL AS (18741) og overfører kjøpesummen. Merkene kan også bestilles ved innbetaling til konto 1503.48.95713. Husk å oppgi hvilket produkt du ønsker, hvor mange merker, og leveringsinformasjon!

unnamed

Bedriftsnummer: 18741

 

jegerprove_instruktod2b2b9

Vis at du er instruktør!

1. Logg inn

 

Glemt passord?

 

2. Gå til nedlastingssenter (krever innlogging)